مجله تاپ فایو

پاستا چیکن آلفردو رژیمی

این مطلب را با دوستانت به اشتراک بگذار!
فهرست مطالب این صفحه
0
(0)

پاستا چیکن آلفردو رژیمی یک فست فود خوشمزه و سالم

پاستا چیکن آلفردو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که معمولاً با سس خامه‌ای و پرکالری تهیه می‌شود. اما نگران نباشید، با کمی تغییر در مواد اولیه، می‌توانیم یک پاستا چیکن آلفردو رژیمی و خوشمزه داشته باشیم. در این دستور پخت، از ماست یونانی به عنوان جایگزین خامه استفاده می‌کنیم تا کالری غذا را کاهش دهیم.

مواد لازم برای پاستا چیکن آلفردو رژیمی:

 

  • پاستا فرآورده شده از گندم کامل (مانند ماکارونی یا اسپاگتی): 200 گرم
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 200 گرم
  • قارچ: 200 گرم
  • پودر سیر: 2 قاشق چای خوری
  • ماست یونانی کم چرب: 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1/4 پیمانه
  • شیر کم چرب: 1/2 پیمانه
  • آب لیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • چند برگ ریحان تازه
  • پیاز: یک عدد کوچک
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو رژیمی:

  1. آماده‌سازی مواد پاستا رژیمی:

    • فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • سینه مرغ را به قطعات کوچک و یکدست برش دهید.
    • قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید.
    • پودر سیر را آماده کنید.
    • پیاز را رنده کنید یا به تکه های کوچک خرد کنید.
  2. پختن پاستا یا ماکارانی:

    • یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و کمی نمک به آن اضافه کنید.
    • پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی بپزید و آبکش کنید.
  3. تهیه سس پاستا چیکن آلفردو:

    • در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز های خرد شده را به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
    • سیر رنده شده را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
    • مرغ را به تابه اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا کاملاً پخته شود.
    • قارچ‌های ورقه شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
    • ماست یونانی، شیر کم چرب، پنیر پارمزان، آب لیمو، آویشن خشک، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
    • حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس به مدت 5-7 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

 

4.آماده سازی نهایی پاستا چیکن آلفردو رژیمی

 

 

    • پاستا آبکش شده را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط
    •  کنید تا همه جای آن به سس آغشته شود.
    • پاستا چیکن آلفردو را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با پنیر پارمزان رنده شده و کمی آویشن و ریحان تازه تزئین کنید.
نکاتی که در تهیه پاستایی رژیمی و خوشمزه کاربرد خواهند داشت:

 

  • برای کاهش کالری بیشتر، می‌توانید از پنیر پارمزان کم چرب استفاده کنید یا مقدار آن را کاهش دهید.
  • برای یک طعم متفاوت، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی یا اسفناج در این غذا استفاده کنید.
  • برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید یک سالاد سبزیجات کنار این پاستا سرو کنید. و برای طعم و بوی مطابق با پاستا کمی پودر سیر به آن اضافه کنید.

بهترین و خالص ترین پودر سیری که میتوانید را تهیه کنید تا از عطر و طعم واقعی سیر بهرمند شوید.

با پودر سیر، هر دستور پختی رو به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل کنید. این ادویه، یک چاشنی همه کاره برای آشپزخانه‌تون است.

در این مقاله ۵ دستور پخت ساده با پودر سیر را بررسی کردیم

نکته: این دستور پخت یک پیشنهاد است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود و مواد موجود در یخچال، آن را تغییر دهید.

با این دستور پخت، می‌توانید از یک غذای خوشمزه و سالم لذت ببرید و در عین حال به سلامتی خود نیز اهمیت دهید.

مقاله رو دوست داشتی؟

امتیاز بده!

متوسط امتیاز ها 0 / 5. تعداد: 0

اولین نفری باش که نظر میده.سمت چپ بیشترین امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضو خبرنامه تاپ فایو شوید
Get updates and learn from the best